Loading Events

Presentatie in het Frans. 

Dit webinar is inmiddels afgelopen. De presentatie kan u via deze link terugvinden.

 

Onderwerp : Normen en normalisatie van draadloze communicatie in buitenverlichting

Zhaga en NEMA, DiiA en D41 standaard, DALI en DALI 2

Spreker : Laurent Secretin, Schréder

Prijs per reeks van 6 webinars : 

  • Voor leden : 50 euro (excl BTW) per inschrijving. Vanaf een derde inschrijving voor hetzelfde bedrijf betaalt u 30 euro (excl BTW) voor het ganse pakket.
  • Voor niet-leden90 euro (excl BTW) per inschrijving. vanaf een derde inschrijving voor hetzelfde bedrijf betaalt u 50 euro (excl BTW) voor het ganse pakket.

Opname :
Elke webinar wordt opgenomen en wordt ter beschikking worden gesteld van de ingeschreven persoon, zodat u die ook later kan bekijken en beluisteren.

Vertaling :
Elke webinar zal in een volgende reeks van 6 Webinars (2021) opnieuw live worden herhaald, maar dan in de andere landstaal en door mogelijks een anderstalige spreker.
Zo worden alle Nederlandstalige webinars in 2021 nog eens opnieuw ingepland in de Franse taal en omgekeerd (de Franse presentaties worden herhaald in het Nederlands).

Modaliteiten voor inschrijving :

  • Ongeacht het aantal webinars dat u wenst bij te wonen, betaalt u voor de volledige reeks van 6 webinars. U hoeft dus niet in te schrijven per webinar, maar u schrijft 1x in voor de volledige reeks. Eén inschrijving volstaat dus om een inlogcode te ontvangen voor alle webinars.
  • Na uw inschrijving ontvangt u automatisch een bevestiging met een link om de webinars te volgen (voor de 6 webinars gebruikt u dus dezelfde link)
  • Van zodra u heeft ingeschreven, zal u een factuur worden bezorgd aan de hand van de facturatiegegevens die u heeft meegegeven op het inschrijvingsformulier.
  • Indien wij meerdere inschrijvingen ontvangen van personen van dezelfde firma, zal een korting worden toegestaan vanaf de 3de inschrijving (zie ook de vermelde prijzen hierboven).
  • Per firma zal 1 factuur worden gestuurd met vermelding van de ingeschreven personen.
  • Voor elke inschrijving wordt een factuur gestuurd, ook al neemt de ingeschrevene niet deel op het moment van de webinar. De factuur blijft betaalbaar.

Inschrijving :
Na inachtname van de bovenvermelde modaliteiten kan u inschrijven via deze link.

Go to Top