Seminaries en Studiedagen

Een van de belangrijkste activiteiten van werkgroep D van het BIV is het organiseren van studiedagen en seminaries voor leden en niet-leden.

Meestal wordt er in het voorjaar een studiedag gehouden. In het najaar organiseert men een seminarie, gevolgd door een diner.

De laatste tijd worden er steeds meer webinars online georganiseerd.

Alle geplande activiteiten waarvoor u zich kunt inschrijven, worden op onze website gepubliceerd en zijn op deze pagina te vinden.

Indien u als lid wenst deel te nemen aan de activiteiten van Werkgroep D, kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat of de directeur van de werkgroep.

Als u lid wilt worden van het BIV om deel te nemen aan een van de werkgroepen, bezoek dan onze ledenpagina.

Upcoming Events

IBE-BIV seminarie 14 november 2024

Dit jaar gaat het jaarlijkse seminarie van IBE-BIV door op 14 november 2024, opnieuw in het Herman Teirlinck gebouw van de Vlaamse Overheid te Brussel.

Een eerste vergadering van werkgroep D (Vorming en Kennisverspreiding) zal online plaatsvinden op 25 april 2024 van 10 tot 12u. Al onze leden werden uitgenodigd om mee te werken aan de voorbereidingen van het seminarie, zodat we samen met onze leden kunnen vormgeven aan de inhoud van dit event.

Om een idee te hebben van het aantal medewerkers, gelieve op voorhand in te schrijven voor deze Teams vergadering. Meer info én inschrijven kan u via de uitnodiging voor deze vergadering. 

Future Lighting 20-21 november 2024

De derde editie van de Belgisch-Nederlandse confex (conferentie-expo) Future Lighting gaat dit jaar door op 20 en 21 november 2024 in Gorinchem, Nederland.

Het kennisprogramma is het resultaat van een samenwerking tussen NSVV, Groen Licht Vlaanderen (GLV) en IBE-BIV.

Het thema van de conference is Light beyond led. Licht beïnvloedt de omgeving, de gebruiker, ons welzijn, maar ook de biodiversiteit, flora en fauna. Licht beïnvloedt onze gezondheid.

Als je iets kunt vertellen over een van deze onderwerpen dat interessant kan zijn voor gebruikers, ontwerpers, installateurs, adviseurs, fabrikanten/leveranciers en vele andere verlichtingsprofessionals, aarzel dan niet om een presentatie aan te vragen, bestaande uit een titel en een korte inhoudelijke beschrijving, bij voorkeur vóór 31 mei 2024. Meer info via de website van NSVV. 

Wenst u deel te nemen als standhouder, contacteer Tim Bosch en boek uw stand voor Future Lighting 2024! Meer info op de website van Future Lighting. 

Past Events

Back2School Webinar Programme 2024 (geannuleerd)

BIV seminarie 28 september 2023 highLIGHT

Webinar programme Smart Lighting & Circularity 2023

BIV Seminarie 10 november 2022 ReNormAction!

Back2School webinar programme 2022

Voorbije Seminaries

Hier vindt u een overzicht van eerdere seminaries, workshops en webinars, de respectievelijke onderwerpen en hun volledige programma’s.

Als BIV lid kunt u de presentaties van de vorige edities nog steeds gratis verkrijgen.

Neem contact op met het secretariaat via info@ibe-biv.be.

Een seminarie bij het BIV

Nieuwsgierig naar hoe een seminarie bij het BIV verloopt?

Een overzicht van de meest bijzondere momenten en een aantal beelden laten de bijzondere sfeer van deze ontmoetingsmomenten zien.

Locatie en publiek

De sprekers

Call for Papers

Dankzij alle sponsors, medewerkers en lichtprofessionals die een seminarie of symposium bijwonen, is het jaarlijkse BIV-seminarie een mijlpaal geworden in de Belgische verlichtingswereld.

Als bedrijf of organisatie werkt u wellicht aan een interessant onderzoeks- of verlichtingsproject dat klaar is voor publicatie. Of misschien bent u een expert op het gebied van een actueel onderwerp in de wereld van de verlichting en wilt u uw ervaring met ons delen?

Als u geïnteresseerd bent om op een van onze seminars te spreken en uw kennis over een bepaald gebied van de verlichtingswereld met ons wilt delen, raadpleeg dan het bijgevoegde informatieblad en aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Opmerking: dit jaar zal het seminarie doorgaan op 28 september 2023 in het Herman Teirlinck gebouw van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan u steeds contact opnemen met het secretariaat via info@ibe-biv.be

Sponsoring

De inzet en bijdrage van medewerkers, sprekers en sponsors zijn essentieel voor de organisatie van een evenement.

Afhankelijk van het bedrag dat u bereid bent te doneren, kunt u optreden als Gold, Silver of Bronze sponsor. Dit alles gaat gepaard met de nodige zichtbaarheid, gratis toegangskaarten, vermelding op onze website, etc…

In de bijgevoegde brochure vindt u onze vele sponsormogelijkheden.

Heeft u een alternatief voorstel waarin u meer toegevoegde waarde ziet voor u als bedrijf? Maak je geen zorgen, we staan klaar om een voorstel op maat van uw bedrijf op te stellen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.