Seminaries en Studiedagen

Een van de belangrijkste activiteiten van werkgroep D van het BIV is het organiseren van studiedagen en seminaries voor leden en niet-leden.

Meestal wordt er in het voorjaar een studiedag gehouden. In het najaar organiseert men een seminarie, gevolgd door een diner.

De laatste tijd worden er steeds meer webinars online georganiseerd.

Alle geplande activiteiten waarvoor u zich kunt inschrijven, worden op onze website gepubliceerd en zijn op deze pagina te vinden.

Indien u als lid wenst deel te nemen aan de activiteiten van Werkgroep D, kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat of de directeur van de werkgroep.

Als u lid wilt worden van het BIV om deel te nemen aan een van de werkgroepen, bezoek dan onze ledenpagina.

Upcoming Events

BIV Seminarie 28 september 2023

highLIGHTs

Het jaarlijkse BIV seminarie zal dit jaar doorgaan op donderdag 28 september 2023, terug in het Herman Teirlinck gebouw van de Vlaamse Overheid te Brussel.

Via de link vindt u het programma, alle praktische informatie & kan u meteen inschrijven. 

www.ibe-biv.be

Past Events

Webinar programme Smart Lighting & Circularity 2023

BIV Seminarie 10 november 2022 ReNormAction!

Back2School webinar programme 2022

Voorbije Seminaries

Hier vindt u een overzicht van eerdere seminaries, workshops en webinars, de respectievelijke onderwerpen en hun volledige programma’s.

Als BIV lid kunt u de presentaties van de vorige edities nog steeds gratis verkrijgen.

Neem contact op met het secretariaat via info@ibe-biv.be.

Een seminarie bij het BIV

Nieuwsgierig naar hoe een seminarie bij het BIV verloopt?

Een overzicht van de meest bijzondere momenten en een aantal beelden laten de bijzondere sfeer van deze ontmoetingsmomenten zien.

Locatie en publiek

De sprekers

Call for Papers

Dankzij alle sponsors, medewerkers en lichtprofessionals die een seminarie of symposium bijwonen, is het jaarlijkse BIV-seminarie een mijlpaal geworden in de Belgische verlichtingswereld.

Als bedrijf of organisatie werkt u wellicht aan een interessant onderzoeks- of verlichtingsproject dat klaar is voor publicatie. Of misschien bent u een expert op het gebied van een actueel onderwerp in de wereld van de verlichting en wilt u uw ervaring met ons delen?

Als u geïnteresseerd bent om op een van onze seminars te spreken en uw kennis over een bepaald gebied van de verlichtingswereld met ons wilt delen, raadpleeg dan het bijgevoegde informatieblad en aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Opmerking: dit jaar zal het seminarie doorgaan op 28 september 2023 in het Herman Teirlinck gebouw van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan u steeds contact opnemen met het secretariaat via info@ibe-biv.be

Sponsoring

De inzet en bijdrage van medewerkers, sprekers en sponsors zijn essentieel voor de organisatie van een evenement.

Afhankelijk van het bedrag dat u bereid bent te doneren, kunt u optreden als Gold, Silver of Bronze sponsor. Dit alles gaat gepaard met de nodige zichtbaarheid, gratis toegangskaarten, vermelding op onze website, etc…

In de bijgevoegde brochure vindt u onze vele sponsormogelijkheden.

Heeft u een alternatief voorstel waarin u meer toegevoegde waarde ziet voor u als bedrijf? Maak je geen zorgen, we staan klaar om een voorstel op maat van uw bedrijf op te stellen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.