Seminaries en Studiedagen

Een van de belangrijkste activiteiten van werkgroep D van het BIV is het organiseren van studiedagen en seminaries voor leden en niet-leden.

Meestal wordt er in het voorjaar een studiedag gehouden. In het najaar organiseert men een seminarie, gevolgd door een diner.

De laatste tijd worden er steeds meer webinars online georganiseerd.

Alle geplande activiteiten waarvoor u zich kunt inschrijven, worden op onze website gepubliceerd en zijn op deze pagina te vinden.

Indien u als lid wenst deel te nemen aan de activiteiten van Werkgroep D, kunt u altijd contact opnemen met het secretariaat of de directeur van de werkgroep.

Als u lid wilt worden van het BIV om deel te nemen aan een van de werkgroepen, bezoek dan onze ledenpagina.

Webinars 2022

In het kader van het Europees beleidsniveau “Levenslang Leren” organiseerde het BIV in het voorjaar van 2022 het Back2School (B2S) webinar programma te organiseren in de vorm van 5 webinars.

Dit programma werd aangeboden aan onze leden en iedereen die zijn of haar basiskennis rond verlichting wenste bij te schaven op een laagdrempelige manier.

Het webinarprogramme en de behandelde thema’s kan u hier verder terugvinden op onze website. De presentaties en opnames werden bezorgd aan alle ingeschrevenen.

Webinarprogramma 2022

Upcoming Events

Back2School Webinar Programme 2023

Net zoals in 2023  organiseert  het BIV in het voorjaar van 2023 opnieuw een Back2School (B2S) webinar programma in de vorm van 5 webinars. Dit voorjaar in het teken van Smart Lighting & Circulariteit. 

Via de link hieronder vindt u meer praktische informatie & kan u meteen inschrijven. 

Programma en Inschrijvingen

Voorbije Seminaries

Hier vindt u een overzicht van eerdere seminaries, workshops en webinars, de respectievelijke onderwerpen en hun volledige programma’s.

Als BIV lid kunt u de presentaties van de vorige edities nog steeds gratis verkrijgen.

Neem contact op met het secretariaat via info@ibe-biv.be.

Een seminarie bij het BIV

Nieuwsgierig naar hoe een seminarie bij het BIV verloopt?

Een overzicht van de meest bijzondere momenten en een aantal beelden laten de bijzondere sfeer van deze ontmoetingsmomenten zien.

Locatie en publiek

De sprekers

Een terugblik op het seminarie 2019

Call for Papers

Dankzij alle sponsors, medewerkers en lichtprofessionals die een seminarie of symposium bijwonen, is het jaarlijkse BIV-seminarie een mijlpaal geworden in de Belgische verlichtingswereld.

Als bedrijf of organisatie werkt u wellicht aan een interessant onderzoeks- of verlichtingsproject dat klaar is voor publicatie. Of misschien bent u een expert op het gebied van een actueel onderwerp in de wereld van de verlichting en wilt u uw ervaring met ons delen?

Als u geïnteresseerd bent om op een van onze seminars te spreken en uw kennis over een bepaald gebied van de verlichtingswereld met ons wilt delen, raadpleeg dan het bijgevoegde informatieblad en aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Opmerking: dit jaar zal het seminarie doorgaan op 10 november 2022 in het Herman Teirlinck gebouw van de Vlaamse Overheid.

Bij vragen kan u steeds contact opnemen met het secretariaat via info@ibe-biv.be

Call for Papers

Sponsoring

De inzet en bijdrage van medewerkers, sprekers en sponsors zijn essentieel voor de organisatie van een evenement.

Afhankelijk van het bedrag dat u bereid bent te doneren, kunt u optreden als Gold, Silver of Bronze sponsor. Dit alles gaat gepaard met de nodige zichtbaarheid, gratis toegangskaarten, vermelding op onze website, etc…

In de bijgevoegde brochure vindt u onze vele sponsormogelijkheden.

Heeft u een alternatief voorstel waarin u meer toegevoegde waarde ziet voor u als bedrijf? Maak je geen zorgen, we staan klaar om een voorstel op maat van uw bedrijf op te stellen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Sponsoring